Meteen naar de content

Gratis verzending | Nederland & België

LENTE SALE! Vandaag 50% Korting

  Over Ons

  Novez is meer dan een e-commercebedrijf. We denken mee in het leven van onze klanten en bieden totaaloplossingen die het leven van onze klanten makkelijker, gezonder en vooral ook leuker maken.

  Om écht een verschil te maken voor onze klanten en op te vallen in onze markt, bieden we klantgerichte productreizen in plaats van enkel te concurreren op plaatje, prijsje, knopje. 

  Wij als Novez werken onvermoeibaar om zowel professioneel als effectief aan de behoeften van de klant te voldoen, in overeenstemming met de bedrijfswaarden van integriteit en vertrouwen. Novez heeft een e-commerce-infrastructuur van wereldklasse ontwikkeld om de behoeften van de hedendaagse internationale consumenten te vergemakkelijken door gebruikers snelle en hoogwaardige service te bieden met behulp van de nieuwste technologie. Genoeg over de webshop.

  JIJ staat namelijk centraal bij Novez. Een van onze kernwaarden is de uniciteit van onze producten. Mocht jij dus zelf op zoek zijn naar iets unieks wat nog niet in ons assortiment te vinden is, laat het dan gerust weten!

   

  Bedrijfswaarden

  Doeners
  Elke dag een beetje beter. Geen woorden, maar daden. Praatjes vullen geen gaatjes. Er zijn genoeg gezegdes voor, maar bij Novez noemen we deze nuchtere ondernemersmentaliteit: gewoon, doen.

  Vrienden
  Eerlijk, direct, open

  Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega’s ook vrienden zijn. Vriendschap is onze kracht, want samen weten we meer, kunnen we meer bereiken en hebben we meer lol.

  Vertrouwen & integriteit
  Voor ons zijn economisch succes en verantwoord ondernemen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Respect, openheid, verantwoordelijkheid en integriteit zijn dan ook cruciale bedrijfswaarden. Dat steunt op het vertrouwen en de samenwerking doorheen de Groep en de individuele verantwoordelijkheid, steeds conform de waarden en regels van de onderneming en ieders eigen morele kompas.

   

  Veel plezier bij Novez!

  Ontvang 10% korting

  Schrijf je in en ontvang direct 10% korting voor jouw eerste bestelling!

  Gratis proberen!

  Retourneer je bestelling binnen 30 dagen en ontvang direct je geld terug

  Veilig & Vertrouwd

  1392 beoordelingen - Reken veilig en vertrouwd af met je favoriete betaalmethode.