Meteen naar de content

Gratis verzending | Nederland & België

LENTE SALE! Vandaag 50% Korting

  Iconische Zomerjurken: Een Ode aan Tijdloze Stijl in Film en Televisie

  Van Marilyn Monroe's iconische witte jurk in "The Seven Year Itch" tot Audrey Hepburn's elegante zwarte jurk in "Breakfast at Tiffany's", zomerjurken hebben altijd een prominente rol gespeeld in de wereld van film en televisie. Bij Novez zijn we geïnspireerd door deze tijdloze stijl en laten we ons graag leiden door de mode-iconen van het verleden. In dit artikel nemen we een duik in de fascinerende wereld van iconische zomerjurken en ontdekken we hun betoverende rol in de popcultuur.

  Marilyn Monroe's Witte Jurk: The Seven Year Itch (1955)

  In de beroemde scène uit "The Seven Year Itch", waar Marilyn Monroe's witte jurk opwaait door een luchtrooster, wordt een van de meest iconische momenten in de filmgeschiedenis vastgelegd. Deze strapless witte jurk, ontworpen door William Travilla, belichaamt de onschuld en sensualiteit van Monroe en blijft tot op de dag van vandaag een symbool van tijdloze stijl.

  Audrey Hepburn's Zwarte Jurk: Breakfast at Tiffany's (1961)

  Audrey Hepburn's karakter Holly Golightly stal de harten van velen in "Breakfast at Tiffany's", en haar zwarte mini jurk ontworpen door Hubert de Givenchy is net zo legendarisch geworden als de film zelf. De eenvoudige, maar toch verfijnde stijl van deze jurk heeft het een tijdloze favoriet gemaakt onder fashionista's over de hele wereld.

  In "Annie Hall" bracht Diane Keaton een revolutionaire nieuwe stijl naar het grote scherm met haar karakteristieke mix van mannish en vrouwelijke kleding. Haar oversized witte blouse en zwart-witte broek hebben de tand des tijds doorstaan ​​en blijven een inspiratiebron voor moderne fashionstatements.

  Julia Roberts' Rode Jurk: Pretty Woman (1990)

  In "Pretty Woman" schitterde Julia Roberts als de charmante prostituee Vivian Ward, en haar rode jurk die ze droeg tijdens een onvergetelijke scène op de opera is sindsdien een icoon geworden. Deze elegante en toch gedurfde jurk symboliseert de transformatie van haar personage en is een blijvend symbool van vrouwelijke empowerment.

  Kate Hudson's Gele Jurk: How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

  Kate Hudson's personage Andie Anderson in "How to Lose a Guy in 10 Days" stal de show in een adembenemende gele jurk tijdens een galadiner. Deze stralende jurk, ontworpen door de legendarische ontwerper John Galliano, is een perfect voorbeeld van de vreugde en levendigheid die kleur kan toevoegen aan een zomerse look.

  Iconische zomerjurken hebben altijd een speciale plaats ingenomen in de wereld van film en televisie, en hun invloed strekt zich uit tot ver buiten het grote scherm. Bij Novez omarmen we de tijdloze stijl en elegantie van deze jurken en laten we ons inspireren door de onvergetelijke momenten die ze hebben gecreëerd. Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van filmische glamour en ontdek de magie van iconische zomerjurken bij Novez!

  Ontvang 10% korting

  Schrijf je in en ontvang direct 10% korting voor jouw eerste bestelling!

  Gratis proberen!

  Retourneer je bestelling binnen 30 dagen en ontvang direct je geld terug

  Veilig & Vertrouwd

  1392 beoordelingen - Reken veilig en vertrouwd af met je favoriete betaalmethode.